معرفی رشته بهداشت و بازرسی گوشت
معرفی
رشته بهداشت و بازرسی گوشت برای کنکوری های گروه تجربی است و یکی از رشته های جدید در رشته علوم پزشکی نیز می باشد. رشته بهداشت و بازرسی گوشت فقط در دانشگاه های روزانه, شبانه و یا دولتی ارائه می شود و پذیرش محدودی هم دارد. به همین دلیل رقابت در این رشته می تواند زیاد باشد.با افزایش جمعیت و تولید و مصرف روز افزون انسان ها نیاز به مواد غذایی بخصوص گوشت ها و پروتئین ها بیش تر شد. اما برای آن که بتوان نیاز این حجم از جمعیت را برطرف کرد نیاز به افراد کارشناسی است که بتوانند سلامت مواد غذایی و گوشتی جامعه را تامین کنند. سلامت و بهداشت گوشت بسیار مهم است زیرا اگر در شرایط بد و نامناسب گوشت را نگه داریم, سریع شروع می کند به فاسد شدن. همچنین برخی از حیوانات ممکن است دارای برخی بیماری ها باشند که این موضوع را باید به سرعت تشخیص داد.
بهترین دانشگاه های ایران
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه مشهد
3- دانشگاه تخصصی فناوري هاي نوين آمل
حداقل رتبه قبولی
رتبه ی قبولی در این رشته همانند رشته های دیگر بستگی به دانشگاه و ظرفیت پذیرش انها و منطقه مورد نظر دارد که اوصولا حداقل رتبه در این رشته در دانشگاه های روزانه منطقه یک 20000 و در منطقه سه حدود24000می باشد.
بازار کار
نسبت به سایر رشته های پرطرفدار می تواند بازار کار کم تری داشته باشد. و معمولا مردان به این رشته علاقه نشان داده و بازار کار برای آن ها وجود دارد. البته بسته به آن که چقدر در این رشته مهارت دارید و ارتباط اجتماعی خوبی می توانید با دیگران برقرار کنید, میزان کار و یا درآمد شما متغیر خواهد بود. معمولا در مراکز و محیط هایی که گوشت مورد نیاز جامعه را تامین می کنند می توان دنبال شغل گشت. در ادامه مشاغلی را معرفی کرده ایم که فارغ التحصیلان این رشته می توانند در آن مشغول به کار شوند. مسئول انجام آزمایشات در حیطه کنترل کیفیت فرآورده های گوشتی در مراکز خصوصی یا دولتی
- نظارت بسته بندی فرآورده های گوشتی
- مدیریت فنی و اداری صنایع تولیدی شرکت ها
- اشتغال در کشتارگاه ها و صنایع فرآورده های گوشتی, جهت نظارت سلامت گوشت