۰ سبد خرید

معرفی رشته داروسازی

راهنمای انتخاب رشته : معرفی رشته داروسازی
معرفی رشته داروسازی مشاوران آلفا احمد احمدی انتخاب رشته تبریز

معرفی رشته داروسازی

 

داروسازی

معرفی

رشته داروسازي سرحلقه درمان همه بيماراني است كه چشم اميد به داروهاي مؤثر، كم ضرر و پر اثر دوخته‌اند. ابزار مداوا كه دارو بخشي از آن است، نقش خود را به خوبي ايفا مي‌كند و رشته داروسازي همان علمي است كه در ساخت و توليد دارو و دادن اطلاعات داروئي خدمات ارزنده‌اي را ارائه مي‌دهد.داروسازي با علوم زيست‌شناسي، بيوشيمي و علوم پايه پزشكي ارتباط وسيعي دارد. آموزش دوره دكتري داروسازي در ايران پيوسته است و پس از طي دوره 8 ساله به دانشجويان، درجه دكتراي عمومي داروسازي اعطا مي‌شود.

بهترین دانشگاه های ایران

1-دانشگاه علوم پزشکی تهران

2- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی   

3- دانشگاه علوم پزشکی مشهد

4- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

5- دانشگاه علوم پزشکی شیراز

6- دانشگاه علوم پزشکی ایران

7- دانشگاه علوم پزشکی تبریز

8- دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز

9- دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

10- دانشگاه شهید صدوقی یزد

حداقل رتبه قبولی

آخرین رتبه قبولی داروسازی با توجه به بررسی‌هایی که از بیش از 300 کارنامه انجام داده‌ام، نشان می‌دهد که رتبه لازم برای داروسازی در منطقه یک حداکثر تا رتبه 2720 بوده و برای منطقه که از لحاظ جمعیت نیز شلوغ‌تر است، 2049 درصد بوده است. اما در منطقه سه با ناباوری و در کمال تعجب، رتبه داروسازی در منطقه سه حداکثر 1500 است.اما اگر بخواهیم یک مقدار خوشبینانه‌تر نگاه کنیم، می‌توانیم چنین در نظر بگیریم که رتبه مورد نیاز برای داروسازی منطقه یک 2400 و برای منطقه دو 3600 خواهد بود. همچنین اگر چنین فرض کنیم، برعکس مطالب گفته شده فوق، آخرین قبولی داروسازی منطقه سه در حدود 3200 خواهد بود. اما اگر از من می‌پرسید برای داروسازی چه رتبه‌ای لازم است، باید بگویم شما همان 1500 را در نظر بگیرید تا نهایت 2000 را بتوانید بیاورید.

بازار کار

حدود ۹۰ درصد فارغ‌التحصیلان‌ این‌ رشته‌ جذب‌ بازار کار می‌شوند که‌ از این‌ میان‌ بیش‌ از ۸۰ درصد جذب‌ داروخانه‌ها و مابقی‌ در صنایع‌ داروسازی‌ (صنعت‌ ساخت‌ و کنترل‌ دارو) و کارخانه‌های‌ آرایشی‌ ـ بهداشتی‌ مشغول‌ به‌ کار می‌شوند یا در کارهای‌ اجرایی‌ وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ فعالیت‌ می‌کنند. از سوی‌ دیگر در حال‌ حاضر حدود ۹۷ درصد داروهای‌ مورد نیاز کشور (از نظر عددی‌) در کارخانه‌های‌ متعدد داروسازی‌ داخل‌ کشور ساخته‌ می‌شود و بدون‌ شک‌ این کارخانه‌ها به‌ کارشناسان‌ داروسازی‌ نیاز دارند. این‌ در حالی‌ است‌ که‌ اکثر کارخانه‌های‌ داروسازی‌ کشور دارای‌ واحدی‌ به‌ نام‌ واحد تحقیقات‌ هستند و امکان‌ فعالیت‌های‌ تحقیقاتی‌ برای‌ فارغ‌التحصیلان‌ علاقه‌مند مهیا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ورود به حساب کاربری

به سایت مشاوران آلفا خوش اومدی 🥰
اطلاعاتت رو دقیق بزن و وارد سایت شو…
ورود / عضویت
یک کد تأیید به شماره همراه شما پیامک خواهد شد

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)