۰ سبد خرید

معرفی رشته فضای سبز

راهنمای انتخاب رشته : معرفی رشته فضای سبز
معرفی رشته فضای سبز مشاوران آلفا احمد احمدی انتخاب رشته تبریز

معرفی رشته فضای سبز

 

فضای سبز

 

معرفی

افزايش جمعيت شهرها باعث بالا رفتن ارزش زمين و در نتيجه استفاده حداکثر از زمين جهت ساختمان سازي شده است. اين مسأله متأسفانه نماي شهرها را به مجموعه اي از سنگ و بتن تبديل کرده است. تراکم جمعيت به همراه ايجاد آلودگيهاي مختلف منجر به پيدايش و افزايش بيماريهاي قلبي و تنفسي مي شود. علاوه بر اينها، ابتلا به بيماري روحي و رواني هزينه اي است که انسان در ازاي دور شدن از طبيعت مي پردازد. در اين شرايط فضاي سبز شهري مي تواند عاملي راهگشا در تعديل آلودگي هوا (از طريق جذب آلاينده هاي هوا)، بالا بردن رطوبت نسبي هوا، کاهش آلودگي صوتي (به عنوان لايه اکوستيک) و ايجاد زيبايي بصري نقش داشته، محيط دلنشيني را در کنار محيطهاي کار و زندگي براي شهروندان فراهم آورد. فضاي سبز فراشهري نيز با ايجاد پارکها و شکل دادن مناطق گردشگري و منظره سازي محوطه هاي ويژه مي تواند نقش موثري در جاذبه هاي گردشگري و اقتصاد شهرها داشته باشد. در ذيل به ذکر خلاصه اي از اقدامهاي انجام شده در راستاي تأسيس اين رشته و اهميت آن مي پردازيم: تعريف و هدف بر اساس نياز کشور به تربيت نيروي متخصص فضاي سبز جهت برنامه ريزي، طراحي، احداث، نگهداري و مديريت فضاي سبز شهري و فراشهري (نظير کمربند سبز و پارکهاي جنگلي) شوراي عالي برنامه ريزي در سال 72 در دويست و شصت و يکمين جلسه خود تأسيس رشته مهندسي فضاي سبز را تصويب نمود. اين رشته ابتدا در دانشگاه تبريز و سپس در دانشگاه تهران (در سال 1379) دانشجو پذيرفت.

بهترین دانشگاه های ایران

1- دانشگاه تبریز

2- دانشگاه  تهران

3- دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) – قزوین                         

4- دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همدان

5- دانشگاه مشهد

6- دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیل

 

حداقل رتبه قبولی

 پذیرش در این رشته در صورتی که برای انتخاب رشته مجاز باشید راحتر می باشد زیرا ظرفیت پذیرش ومتقاضی این رشته کم است شما شانس قبولی بیشتری دارید که اوصولا حداقل رتبه در این رشته در دانشگاه های روزانه منطقه یک 22000 در منطقه می باشد.

بازار کار

فارغ التحصيلان با توجه به دروس متنوعي که در دوره تحصيل مي گذرانند قادر خواهند بود تا:
– در زمينه پرورش گياهان زينتي (درختان و درختچه ها، گياهان آپارتماني، گلهاي شاخه بريده و…) فعاليت و تحقيق نموده و حتي گونه هاي وحشي بومي ايران را به مجموعه گياهان زينتي اضافه نمايند.
– با توجه به شناخت عوامل اقليمي و اکولوژيکي هر منطقه، طرح کاشت گياهان مناسب محل را ارائه دهند و به انتخاب گياهان با راندمان اکولوژيکي بالا که در امر پالايش هوا موثر باشند، بپردازند.
– معابر، سازه ها و سيستمهاي آبياري فضاهاي سبز مختلف نظير پارکها، مجتمعهاي مسکوني، محوطه هاي توريستي و… را طراحي نمايند.
– چمن کاري استاديومها و ساير محوطه هاي ورزشي را اجرا و نظارت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ورود به حساب کاربری

به سایت مشاوران آلفا خوش اومدی 🥰
اطلاعاتت رو دقیق بزن و وارد سایت شو…
ورود / عضویت
یک کد تأیید به شماره همراه شما پیامک خواهد شد

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)