معرفی رشته مدیریت جهانگردی
آشنایی با رشته مدیریت جهانگردی
رشته مدیریت جهانگردی یکی از جذاب ترین رشته های مدیریت است که تقریبا می توان آن را میان رشته ای دانست و موفقیت در این رشته مستلزم داشتن اطلاعات در زمینه های مختلف است. درواقع در این رشته شما باید به زبان انگلیسی مسلط باشید، با مسائل اقتصادی در طی سفر آشنا باشید، بتوانید از اصول مدیریتی برای هدایت و رهبری استفاده کنید، و … . بعضی افراد به اشتباه از این رشته تحت عنوان گردشگری یاد می کنند که چنین رشته ای وجود ندارد بلکه نام این رشته مدیریت جهانگردی است.
توجه داشته باشید در چند سال اخیر رشته مدیریت جهانگردی تغییر نام داده و به رشته گردشگری مبدل شده است. پس رشته مدیریت جهانگردی همان رشته گردشگری است.
معرفی رشته مدیریت جهانگردی – وظایف کارشناس مدیریت جهانگردی
مهم ترین وظایف کارشناس مدیریت جهانگردی عبارتند از؛
- مطالعه در زمینه مناطق مناسب جهت ایجاد تاسیسات جهان گردی
- برقراری ارتباط با آژانسهای هوایی، دریایی و زمینی به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای مسافرت به ایران
- برقراری ارتباط با موسسات بین المللی و سازمانهای دولتی و خصوصی حوزه ماموریت به منظور معرفی ایران و توسعه جهان گردی کشور
- تبلیغات و بازاریابی جهت جذب گردشگر برنامه ریزی برای ارائه بسته سفری با کیفیت به گردشگران.
رشته مدیریت جهانگردی برای چه کسانی مناسب است؟
اگر علاقه به سفر دارید، رشته مدیریت جهانگردی را انتخاب کنید. همچنین یکی از ویژگی های مهم دانشجویان مدیریت جهانگردی روابط عمومی بالا و گشاده رویی است. کارشناس مدیریت جهانگردی باید خلاق باشد و بکوشد بیشترین جذب گردشگر را داشته باشد. آن ها باید به زبان انگلیسی مسلط باشند.
یک کارشناس مدیریت جهانگردی هرچه بیشتر بر زبان های مختلف دنیا مسلط باشند، وضعیت شغلی بهتری خواهند داشت. به دلیل بینارشته ای بودن رشته مدیریت جهانگردی، کارشناسان مدیریت جهانگردی باید حوزه وسیعی از اطلاعات را در زمینه های اقتصادی، روانشناسی، تاریخی، و … داشته باشند.
معرفی رشته مدیریت جهانگردی – بازار کار و درآمد رشته مدیریت جهانگردی
فارغ التحصیلان رشته مدیریت جهانگردی در صورت تسلط بر زبان های خارجی از بازار کار خوبی برخوردارند. آن ها می توانند در کلیه صنایع توریسم مشغول به کار شوند و در مراکزی مثل پارک ها و مراکز تفریحی و سرگرمی، کشتی های تفریحی و مسافرتی، هتل ها و مراکز اقامتی، آموزش در حوزه گردشگری، پژوهش در حوزه گردشگری، مراکز و نهادهای دولتی و کلوب ها، حوزه مدیریت و بهسازی محیط زیست، رستوران ها و مراکز خدمات خوراک و نوشیدنی، خرده فروشی در حوزه گردشگری، مدیریت کنفرانس ها، رویدادها و جشنواره ها، بازاریابی گردشگری، ، راهنمای انواع تورها، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آژانس های مسافرتی، شرکت های هواپیمایی و سازمان حج و زیارت و عتبات عالیات مشغول به کار شوند. همچنین دانشجویان مدیریت جهانگردی در صورت داشتن سرمایه لازم می توانند آزانس های مسافرتی خود را تاسیس کنند و کارآفرین باشند.
آخرین رتبه قبولی
آخرین رتبه قبولی در منطقه 1 حدود 36000 و منطقه 2 حدود 30000 و در منطقه 3 حدود 42000 می باشد . لازم به ذکر است اعداد و ارقام تقزیبی هستند و هرساله قابل تغییر هستند .