۰ سبد خرید

معرفی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

راهنمای انتخاب رشته : معرفی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای
مهندسی بهداشت حرفه ای مشاوران آلفا احمد احمدی انتخاب رشته تبریز

معرفی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

 

معرفی

دوره کاردانی بهداشت حرفه ای، مقدمه ای است برای دوره های بالاتر رشته بهداشت حرفه ای و نیز تربیت نیروی انسانی کافی مورد نیاز که بتواند در محیط های کاری مستقر شده و پس از مطالعه و بررسی مشکلات بهداشتی شاغلین با همکاری سایر کارگزاران و متخصصین نسبت به رفع مشکلات اقدام نمایند. هدف از رشته مهندسی بهداشت حرفه ای ایمنی و رفاه و سلامت افراد در کار است. از وظایف مهندس بهداشت حرفه ای می توان به نظارت فنی بر کارکنان در جهت رعایت ظوابط بهداشت حرفه ای، بررسی محیط کار از نظر وجود عوامل خطرناک و برنامه ریزی برای رفع خطر ها، بازدید منظم از بخش های مختلف برای شناسایی و حل مشکلات بهداشت حرفه ای و… اشاره کرد.

 

بهترین دانشگاه های ایران

1- دانشگاه شهیدبهشتی تهران 

2- دانشگاه علوم پزشکی تهران

3- دانشگاه علوم پزشکی مشهد

4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز                               

5- دانشگاه علوم پزشکی شیراز

6- دانشگاه علوم پزشکی زنجان

 

حداقل رتبه قبولی

رتبه ی قبولی در این رشته همانند رشته های دیگر بستگی به دانشگاه و ظرفیت پذیرش انها و منطقه مورد نظر دارد که اوصولا حداقل رتبه در این رشته در دانشگاه های روزانه منطقه یک 7000 در منطقه دو 8500 و در منطقه سه حدود10000 می باشد.

بازار کار

کسانی که دوره کاردانی بهداشت حرفه ای را به پایان می رسانند قادر خواهند بود: 1- در شناسایی و اندازه گیری عوامل مهم فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی زیان آور محیط کار انجام وظیفه نمایند. 2- تشخیص عدم انطباق بعضی از شرایط کار با قابلیت شغلی افراد را گوشزد نمایند. 3- مسائل عمده ایمنی صنعتی را تشخیص دهند. 4- در برنامه های مربوط به پیشگیری از حوادث در محیط کار شرکت نمایند. 5- با توجه به عوامل زیان آور موجود در محیط کار، علائم و آثار اولیه بیماری های حرفه ای و مسمومیتهای شغلی مربوط را شناخته و افراد را برای تشخیص قطعی و گرفتن کمکهای لازم به مراکز مربوطه معرفی نمایند. 6- در بهداشتی نمودن محیط کار فعالیت نمایند. 7- در برنامه های آموزش بهداشت فعالانه شرکت نمایند. وزارتخانه‌های‌ کار، صنایع‌ و معادن‌، جهاد کشاورزی‌، نیرو، بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ از مراکز اصلی‌ جذب‌ فارغ‌التحصیلان‌ این‌ رشته‌ هستند. همچنین‌ سازمان‌ها، شرکت‌ها و کارخانه‌های‌ بزرگی‌ مثل‌ شرکت‌ نفت‌، ذوب‌آهن‌، هواپیمایی‌ کشوری‌، ایران‌ خودرو و پلی‌اکریل‌ دارای‌ واحد بهداشت‌ حرفه‌ای‌ بسیار قوی‌ هستند که‌ در هریک‌ از این‌ واحدها چند کارشناس‌ ارشد، کارشناس‌ و کاردان‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ فعالیت‌ می‌کنند. تا جایی‌ که‌ در حال‌ حاضر بیش‌ از ۵۰ درصد از دانشجویان‌ کارشناسی‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ نیز به‌ طور پاره‌وقت‌ در کارخانجات‌ و سازمان‌های‌ مختلف‌ به‌ عنوان‌ مشاوره‌ بهداشتی‌ فعالیت‌ می‌نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم ورود به حساب کاربری

به سایت مشاوران آلفا خوش اومدی 🥰
اطلاعاتت رو دقیق بزن و وارد سایت شو…
ورود / عضویت
یک کد تأیید به شماره همراه شما پیامک خواهد شد

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)